Ta strona korzysta z ciasteczek

Wykorzystanie ciasteczek ma na celu zapewnienie sprawniejszego działania strony oraz dostarczenia jak najlepszych wrażeń w trakcie interakcji z nią. Klikając "Zaakceptuj wszystko" wyrażasz zgodę na wszystkie ciasteczka zamieszczone na stronie. Możesz także wyrazić kontrolowaną zgodę, poprzez przejście do ustawień.

Pliki niezbędne do prawidłowego działania podstawowych funkcji witryny, których nie da się przełączyć

Pliki pomagające zrozumieć ruch na stronie oraz jej efektywność w interakcji z użytkownikiem

Aby usunąć lub zmienić zatwierdzone ciasteczka, należy postępować według instrukcji wskazanej przez dostawcę Twojej przeglądarki.

Ustawienia ciasteczek

Polityka prywatności

Opublikowano 10.09.2022 o godz. 19:23, ostatnia modyfikacja 05.04.2024 o godz. 11:55.

Dane osobowe - wstęp

Właścicielem oraz Administratorem strony jest: MONTEX Monika Kaszewska, prowadząca działalność gospodarczą z zarejestrowanym miejscem wykonywania działalności w Białymstoku ul. Sybiraków 10/18, 15-204 Białystok, NIP 9662141626.

Adres kontaktowy pod którym można dowiedzieć się więcej na temat przetwarzania danych osobowych: biuro@zielone-sochonie.pl

Na stronie nie jest wyznaczony inspektor ochrony danych osobowych.

Niniejsza Polityka Prywatności może ulec aktualizacji, a informacja o tym zostanie podana poprzez umieszczenie ostatniej daty modyfikacji nad niniejszym wstępem. Osobom zainteresowanym zaleca się sprawdzanie niniejszej podstrony w celu uzyskania informacji o najnowszych zmianach.

Administrator wdrożył odpowiednie środki techniczne i organizacyjne w celu zapewnienia bezpieczeństwa przetwarzania danych osobowych.

Przekazując nam dane osobowe, potwierdzasz, że zapoznałeś się z niniejszym oświadczeniem o ochronie prywatności.

Dane osobowe, które zbieramy o Tobie

Możemy zbierać następujące dane osobowe o Tobie poprzez:

  • Formularz kontaktowy – pola: imię i nazwisko oraz numer telefonu kontaktowego.

Dane zostaną zebrane tylko w momencie wypełnienia wspomnianych wyżej pól i po zaznaczeniu informacji o zapoznaniu się z niniejszą polityką prywatności oraz wysłaniu wiadomości poprzez przycisk znajdującym się pod formularzem. Formularz nie jest obowiązkowy w trakcie korzystania ze strony i bez użycia go w celu przekazania swoich danych nie zbierze on żadnych danych osobowych.

Wiadomość poprzez formularz można wysłać bez danych osobowych. Jedynym wymaganym polem w formularzu kontaktowym jest „wiadomość” oraz zaznaczenie zgody oznaczającej zapoznanie się z polityką prywatności. W tym miejscu należy podkreślić, że taka wiadomość może okazać się nieużyteczna w celu dalszego kontaktu w związku z ofertą przedstawioną na niniejszej stronie.

Jak wykorzystujemy dane osobowe

Dane osobowe uzyskane drogą formularza kontaktowego służą tylko i wyłącznie do obsługi zapytań dotyczących oferty sprzedażowej i będą przetwarzane na czas korespondencji z nią związanej. Po tym czasie Państwa dane zostaną bezpowrotnie usunięte.

Dane nie są przekazywane od krajów trzecich w rozumieniu przepisów o ochronie danych osobowych. Oznacza to również, że nie przesyłamy ich poza teren Unii Europejskiej.

Twoje prawa

Przysługują Tobie następujące uprawnienia:

  • dostęp do przekazanych danych osobowych,
  • do ich sprostowania,
  • do ich usunięcia,
  • do ograniczenia przetwarzania,
  • do przenoszenia danych,
  • do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
  • do wniesienia skargi do organu nadzorczego, czyli do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Pliki cookies (ciasteczka)

Pliki cookies (ciasteczka) to małe pliki tekstowe, które są umieszczane na Twoim komputerze przez różne strony internetowe. Ciasteczka są szeroko stosowane w celu zapewnienia podstawowych oraz dodatkowych funkcjonalności stron internetowych.

Możesz dowolnie zarządzać plikami cookies z poziomu swojej przeglądarki. W tym celu może być konieczne zapoznanie się z intrukcjami przygotowanymi przez twórców przeglądarki z której korzystasz. Możesz również zablokować wszystkie pliki cookies lub ustawić ostrzeżenie przed zapisaniem ich na dysku, jednakże całkowita rezygnacja z plików cookies może znacząco wpłynąć na użytkowanie stron internetowych, w postaci uniemożliwienia korzystania z podstawowych i dodatkowych funkcjonalności serwisów.

Kategorie ciasteczek używanych na naszej stronie

Niniejsza strona internetowa korzysta z następujących kategorii ciasteczek:

  • Niezbędne – to grupa zawierająca niezbędne pliki cookies. W przypadku niniejszej strony internetowej pliki te przetrzymują informację dotycząca zgody użytkownika na pozostałe kategorie plików cookies oraz informują stronę internetową czy istnieje potrzeba wyświetlenia baneru o plikach cookies.
  • Analityczne – to grupa plików których celem jest analiza statystyczna ruchu na stronie. Pliki te są dobrowolne i wymagają zaakceptowania przez odwiedzającego w chwili pierwszego wejścia na stronę. Nie ma możliwości, by pliki analityczne uruchomiły się bez zgody użytkownika. Pliki cookies generowane są pośrednio przez Google Analytics oraz Hotjar. Niniejsza strona internetowa nie przekazuje danych osobowych do operatorów tych usług a jedynie zbiorcze, zanonimizowane informacje (oznacza to, że uniemożliwiają identyfikację osoby). Analiza tych danych służy nam m.in. do ulepszania działania strony internetowej, poznaniu ruchu jaki przez nią przepływa oraz identyfikowaniu problemów, jakie mogą negatywnie wpłynąć na odbiór strony przez użytkowników.
    Sposób działania oraz polityka prywatności Google Analytics znajduje się pod adresami: https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/pl/ oraz https://policies.google.com/privacy
    Sposób działania oraz polityka prywatności Hotjar znajduje się pod adresami: https://www.hotjar.com/legal/policies/terms-of-service/ oraz https://www.hotjar.com/privacy

Zarządzanie ciasteczkami używanymi na naszej stronie

Zgodę na zapisanie plików cookies można wyrazić podczas pierwszej wizyty na naszej stronie, kiedy pojawia się komunikat z prośbą o ustawienie swoich preferencji. Podczas kolejnych wizyt komunikat nie będzie się wyświetlać, jednakże w każdej chwili można wrócić do tych ustawień poprzez usunięcie ciasteczek ze swojego urządzenia. Aby tego dokonać, przejdź na stronę dostawcy swojej przeglądarki i postępuj zgodnie ze wskazanymi krokami. Wchodząc ponownie na stronę będzie można jeszcze raz ustawić ciasteczka według nowych preferencji.

Zobacz mapę

Lokalizacja

Sprawdź lokalizację inwestycji na mapach Google i przekonaj się sam o komforcie lokalizacji i bliskości inwestycji do centrum Białegostoku!

Zobacz na Google Maps

Masz pytania?

Kontakt

Skontaktuj się z nami jeśli masz pytania lub potrzebujesz dodatkowych informacji. Chętnie odpowiemy i doradzimy w zakresie naszej oferty!

Możesz również skorzystać z formularza kontaktowego: